Posters in elk gewenst formaat

Posters worden geprint of offset gedrukt op een rol, dus uitsnijden op elk gewenst formaat is mogelijk. Een snelle, betaalbare en doeltreffende manier om een reclameboodschap over te brengen of producten en diensten tentoon te stellen.

image
image
image

Posters in kleine én grote oplages

Bij kleine afname al vanaf 1 stuk eenvoudig te bestellen, we printen deze digitaal en ze zijn van perfecte kwaliteit en kleurechtheid. Full colour posters of grootformaat printwerk kunnen vrij snel geleverd worden, indien gewenst zelfs binnen een werkdag. Het meest voorkomende postermateriaal is het 150 grams papier. Als de posters iets steviger moeten zijn kun je kiezen voor het 200 grams posterpapier.

Wij kunnen de posters ook lamineren, de posters worden dan dubbelzijdig geplastificeerd in mat of glans en zo beschermd tegen regen en verkleuring, ideaal voor bijvoorbeeld stoepborden of fieldmarketing doeleinden.

Naast de bovenstaande posterpapieren leveren wij ook full colour prints op backlit papier voor lichtbakken, scheurvast materiaal en speciaal voor in licht- of menubakken. Bij posterpapier raden wij aan deze te bestellen met een glans laminaat, zo komt de uitstraling het beste tot zijn recht.

Posterformaten

Hieronder staan de verschillende gangbare maten die wij snel uit voorraad kunnen leveren, maar wij kunnen ook afwijkende formaten snel leveren. bydutchy© studio denkt graag mee voor een passend product!

Abri 1165x1750mm | A0 841x1189mm | A1 594x841mm | A2 420x594mm | A3 297x420mm | A4 297x210mm

Grote oplages

In grote oplages vanaf 100 stuks worden altijd offset gedrukt waardoor heldere kleuren met hoge kwaliteit behaald kunnen worden.

Goed leesbaar

Bij de opmaak is het belangrijk rekening te houden met de leesbaarheid, ook zeker van een afstand. De ontwerpers in onze DTP-studio helpen graag met een doeltreffend design, zeker omdat zij veel ervaring hebben met het vormgeven van reclameboodschappen die duidelijk en helder over moeten komen!